Skip to main content

PKK-registrering

PKK-registrering gjøres enkelt og sikkert gjennom PKK-huset.

Vi følger alle standarder gitt av Statens Vegvesen for hovedkontroll, etterkontroll og stikkprøvekontroll. Løsningen er optimalisert for best mulig oversikt samtidig som den må kunne gjennomføres hurtig og effektivt.

PKK-innkalling

PKK-innkalling er delt i to tjenester.

Du kan velge å benytte kunder fra din egen kundebase og sende ut gjennom PKK-husets brukervennlige kommunikasjonsplattform. Alternativt kan du velge å kalle inn nye kunder ved å velge kjøretøygruppe, bilmerke(r), reg. år (fra/til), etc.

Vask av kundedata

Vask din kundedata raskt og enkelt

Få raskt og enkelt riktige opplysninger på dine kundedata til enhver tid. Når du ønsker å gjøre en aktivitet mot dine kunder er det viktig å sikre seg at kommunikasjonen kommer frem til riktig person.

QR-kodegenerator

Bruk QR-koder for fremvisning av produkter eller tjenester.

QR-koder er en enkel måte å lose kunden inn på f.eks en landingsside\kampanjeside eller for å innhente samtykke til markedsføring.

Kunden scanner koden og blir ført enten til egendefinert nettadresse (f.eks deres egen nettside/landingsside) eller til en nettbrosjyre utformet i vår portal, der kan kunden også velge å gi samtykke til markedsføring på forskjellige kanaler.

Eierskiftevarsling

Få varsel om eierskifte i ditt distrikt og nå ut til gamle og nye kunder.

Vi setter opp kriterier for deres kampanje slik at dere treffer kun deres egne merker, områder etc.

Deretter kan vi sende ut postkort til ny eier + sms/postkort til gammel eier.

Såfremt ny eier er i deres distrikt vil hen få et postkort med informasjon om f.eks at verkstedet har servicehistorikk på bilen og vil anbefale å bruke dere videre.

Tidligere eier kan få sms (så lenge GDPR er godkjent) med gratulasjon av salg og hvis hen har ny bil vil dere gjerne ta vare på denne videre.

Skadedetektering

Forenkler forsikringskrav for alle

Her registreres skader på sekunder (tilstandsrapport) og oppdager nye hendelser så fort bilen kjører igjennom riggen på nytt. Dette er gull verdt for flåtestyring, verksted, bilbutikker, importører, leasing, parkeringshus, forsikring osv. Operasjonen tar sekunder.