Skip to main content

PKK-registrering

PKK-registrering gjøres enkelt og sikkert gjennom PKK-huset.

Vi følger alle standarder gitt av Statens Vegvesen for hovedkontroll, etterkontroll og stikkprøvekontroll. Løsningen er optimalisert for best mulig oversikt samtidig som den må kunne gjennomføres hurtig og effektivt.

HMS-Kvalitetsmodul

Få full oversikt over prosedyrer, ansatte, oppgaver og mye mer.

Rediger prosedyrer, ansatte, utstyr, legg inn oppgaver, avviksregistrering ++
– Alt fra et veldig oversiktlig dashboard.

PKK-innkalling

PKK-innkalling er delt i to tjenester.

Du kan velge å benytte kunder fra din egen kundebase og sende ut gjennom PKK-husets brukervennlige kommunikasjonsplattform. Alternativt kan du velge å kalle inn nye kunder ved å velge kjøretøygruppe, bilmerke(r), reg. år (fra/til), etc.

Vask av kundedata

Vask din kundedata raskt og enkelt

Få raskt og enkelt riktige opplysninger på dine kundedata til enhver tid. Når du ønsker å gjøre en aktivitet mot dine kunder er det viktig å sikre seg at kommunikasjonen kommer frem til riktig person.

QR-kodegenerator

Bruk QR-koder for fremvisning av produkter eller tjenester.

QR-koder er en enkel måte å lose kunden inn på f.eks en landingsside\kampanjeside eller for å innhente samtykke til markedsføring.

Kunden scanner koden og blir ført enten til egendefinert nettadresse (f.eks deres egen nettside/landingsside) eller til en nettbrosjyre utformet i vår portal, der kan kunden også velge å gi samtykke til markedsføring på forskjellige kanaler.

Booking-kalender

Øk konverteringen med vår booking-kalender

Gjør det enkelt for kunden å inngå timeavtale med dere. Når vi sender ut innkalling til Service/PKK/Dekk-hotell/Annet følger det med en lenke hvor kunden selv veldig enkelt kan lage en kalender booking. Straks avtalen er booket mottar både du og kunden automatisk en bekreftelse.

Her har du to måter du kan bruke tjenesten på:
Vi kan sende lenke til kalenderen både i postkort ved hjelp av QR-kode (Nye kunder PKK)

Eller ved bruk av SMS utsendelse, kunden mottar direkte lenke til bookingssiden.

Se video for bedre forståelse av hvor enkelt dette er her.

Eierskiftevarsling

Automatisk eierskiftevarsling

Sørg for varsling hver gang en av dine kunder (biler) skifter eier. Sammen med deg velger vi bilmerke (er), distrikt (er) slik at hver gang det er registrert et eierskifte på disse kriteriene mottar ny eier (bilen du kjenner) et postkort med tilpasset innhold med en QR-kode. Koden kan lande hvor som helst, din hjemmeside, eget skjema for GDPR aksept, kalender for booking av timeavtale etc.

Er ny eier registrert med adresse utenfor ditt distrikt eller et uegnet bilmerke gjør vi ingen aktivitet. Tjenesten er fullautomatisert og krever ingen aktivitet fra deg, kun motta henvendelsen fra nye kunder.

Kundeoppfølging

For oppfølging av eierskifter kan vi tilby dette som en rapport i Excel med automatisk utsendelse hver dag, hver uke, hver mnd. dersom du ønsker å følge opp disse på tlf. fremfor å benytte postkort. Listen inneholder navn, adresse, reg. nr., bilmerke, modell og tlf. nr. til eier eller bruker av bilen (leasing).

Skadedetektering

Forenkler forsikringskrav for alle

Her registreres skader på sekunder (tilstandsrapport) og oppdager nye hendelser så fort bilen kjører igjennom riggen på nytt. Dette er gull verdt for flåtestyring, verksted, bilbutikker, importører, leasing, parkeringshus, forsikring osv. Operasjonen tar sekunder.