Skip to main content

Valg av riktig målgruppe samt korrekt datagrunnlag om eksisterende og potensielt nye kunder er avgjørende for at du skal lykkes med god kundedialog.

Fungerer på alle plattformer:

PKK-innkalling er delt i to tjenester:

Innkalling fra egen kundedatabase

Du kan velge å benytte kunder fra din egen kundebase og sende ut gjennom PKK-husets brukervennlige kommunikasjonsplattform. Du kan benytte SMS-landingsside, e-post eller vanlig DM/brev. PKK-huset har utviklet et rikt arkiv av maler du kan benytte for å profesjonalisere din kommunikasjon. Vi sjekker alle biler i ditt utvalg og påfører riktig eierdata og tlf. opplysninger slik at innkallingen er garantert å komme frem til riktig person i riktig medie (mobiltlf/e-post/brev) til riktig tid. Dersom du også benytter PKK-registrering vil vi kunne sjekke om de bilene du ønsker å kalle inn allerede har hatt kontroll innen 4 mnd. fristen. Disse blir da fjernet fra innkallingen og du betaler kun for de som skal kontrolleres. Vi dekker også biler som er eiet av leasing selskaper. Vi vet hvem bruker av bilen er og hans/hennes adresse og tlf.nr. slik at kommunikasjonen går direkte mot bruker av leasing bilen.

Innkalling av nye kunder

Alternativt kan du velge å kalle inn nye kunder ved å velge kjøretøygruppe, bilmerke(r), reg. år (fra/til), drivstofftype, geografisk område (fylke, kommune, postnr.) da vil PKK-husets tjenester sørge for at alle bileiere du har valgt ut får tilsendt PKK-innkallingskort iht. når du har valgt at innkallingen skal sendes ut. Innkallingen inneholder riktig informasjon om mottaker samt at vi påfører din adresse og logo på innkallingskortet. PKK-huset sørger for at alt skjer innen dagens markedsføringslovgivning til beste for deg som tjenestetilbyder og bileier som får en korrekt varsling om at PKK må gjennomføres innen fristen.

For begge tjenestene sjekker vi om bilen er kondemnert, avskiltet og for nye kunder sjekker vi også om bileier har avgått ved døden.

Tilpass din meldingen

PKK-huset har utviklet et rikt arkiv av maler du kan benytte for å profesjonalisere din kommunikasjon.

Gjennomsiktig betaling

Du betaler kun for de opplysningene og kommunikasjonen som benyttes, ingen øvrige kostnader, siden alle våre tjenester belastes vha. kredittkort har du automatisk 45 dagers kredittid.

Alle kjøretøygrupper

Vi dekker alle kjøretøygrupper (+/- 7500kg) hvor det kreves EU kontroll.

Automatiske kampanjer

Automatiser PKK-innkallingen

Når du har gjennomført din selektering av hvem og hvor du ønsker å kalle inn nye kunder kan du vha. et tastetrykk automatisere dette slik at eiere i dette utvalget hver mnd. automatisk får tilsendt innkalling. Du vil hver morgen oppleve at køen for EU kontroll vokser og vokser.

Utvikle din virksomheten

Fyll opp verkstedet med etablerte og nye kunder

Gjennom PKK-husets datagrunnlag og profesjonelle kommunikasjonsplattform gjør vi det mulig for deg å utvikle kundebasen din. Valg av riktig målgruppe samt korrekt datagrunnlag om eksisterende og potensielt nye kunder er avgjørende for at du skal lykkes med god kundedialog.

Pålitelig dialog

Kommuniser med mobile landingssider, e-post, brev, postkort og etiketter

Profesjonelt materiell er med å påvirke beslutningstakeren på hvem han/hun ønsker å benytte for sin EU kontroll. PKK-huset har flere profesjonelle maler du kan velge fra for at mottaker skal bli akkurat så imponert at han velger å besøke ditt verksted for gjennomføring. Profesjonell dialog + profesjonelt utført arbeid = Fornøyd kunde og gjenkjøp.

Universell løsning

Jobb på hva du vil, hvor du vil.

Valg av riktig målgruppe samt korrekt datagrunnlag om eksisterende og potensielt nye kunder er avgjørende for at du skal lykkes med god kundedialog. Vi har derfor valgt å kombinere det beste fra hver vår verden og utviklet PKK-huset til Norges eneste “One Stop Shopping” for PKK tjenester.

Synkronisert info

Alltid oppdaterte kundedata

PKK-huset er alltid tilgjengelig med oppdaterte kundedata slik at dine arbeidsoppgaver forenkles og profesjonaliseres mhp. optimal kundedialog på kort og lang sikt.

FORTSETT UTVIKLINGEN

PKK Huset hjelper deg med å øke profesjonaliteten og lønnsomheten på ditt verksted.

BLI KUNDE NÅ